top of page

Velkommen!

Hei! Jeg er Rebecca, en amerikansk redaktør som for øyeblikket bor noen kilometer utenfor Washington, D.C. Jeg ble født i New York, men vokste opp her i Maryland, og tok min grad i engelsk litteratur fra University of Maryland i 2007. Etter å ha jobbet i årevis som forfatter, innså jeg at min publiseringserfaring kunne være nyttig for andre forfattere, så jeg trente for å bli en redaktør. Jeg hadde tenkt å redigere fiksjon. Det jeg raskt oppdaget var at jeg virkelig likte å redigere akademiske artikler og avhandlinger, spesielt de av nordiske kunder som skriver på engelsk. Deres temaer var ofte svært engasjerende, og beskrivelsene av nordisk utdanning, samfunn og kultur var alltid veldig interessante for meg. Enda viktigere, klientene var fornøyde med arbeidet mitt, fordi papirene deres ble akseptert av tidsskrifter og avhandlingskomiteer. I løpet av kort tid hadde jeg mange faste norske, finske, islandske og danske kunder (og noen svensker også).

 

For å kunne hjelpe disse klientene enda bedre begynte jeg å studere norsk, finsk og svensk og lese mange bøker om Nordens kulturer og regjeringer. Å studere disse språkene (jeg snakker allerede tysk) har gjort det lettere for meg å hjelpe kundene med å skrive tydeligere* Min forståelse av velferdsstatens struktur, helse- og utdanningslover, innvandringsspørsmål og sosiale synspunkter i Skandinavia gir også kundene mine tillit til at jeg kan hjelpe dem med å uttrykke sine ideer riktig og tydelig.

 

Enten du trenger en engelsk redaktør for akademisk arbeid, fiksjon, innhold til nettstedet ditt, en konferansepresentasjon eller annen grunn, hjelper jeg gjerne. Jeg vil finjustere din skriving til klar, flytende engelsk, og selvfølgelig vil jeg gi et sertifikat for engelsk redigering hvis dette er nødvendig.

 

Min pris er omtrent 236 kr per 1 000 ord, men vennligst se min kontaktside for et mer nøyaktig nummer. Klikk på "send meg en e-post"-knappen og la oss komme i gang!

- Rebecca

 

*Merk: denne siden har blitt oversatt fra engelsk til norsk av en profesjonell oversetter! Jeg snakker ikke så bra norsk ennå.

IMG_0807_edited.jpg
bottom of page